nl - fr

Ons bedrijf


Familiebedrijf


Idee Home Deconinck bvba is reeds van 1999 een gevestigde waarde in de keukenmarkt!

Met Bart, Peter en Jo staan er 3 vakmannen klaar die elk hun vaste taak hebben. Samen met 3 mensen op de binnendienst ,5 mensen op de buitendienst en 2 mensen in het atelier, staan ze klaar om van uw keuken een uniek project te maken!

Onze waarden


Als familiebedrijf staan wij voor volgende 3 waarden:

* Prijskwaliteit

* Topservice

* Tevredenheid van de klant

Idee Home Deconinck bvba plaatst een 350 tal keukens op een jaar, dankzij een prima prijskwaliteitverhouding leveren we een topservice om daarna op te leveren met een tevreden klant!

Ons atelier


Het machinepark is een uiterst belangrijk voor onze firma, daarom investeert Idee Home in de meest innovatieve en performante machines!

Ons machinepark bevat de traditionele houtbewerkingsmachines die instaan voor het realiseren voor de voor u op maat gemaakte keuken of schrijnwerk! Sedert begin 2019 beschikt Idee Home over een nieuwe CNC machine die volledig computergestuurd is! Door deze investering slagen wij er in om nog meer dan vroeger op een flexibele wijze hoogstaande keukens af te leveren volledig op maat van de klant. Dankzei deze machine kunnen wij garant staan voor 100 % precisie!

Onze toonzaal